Primăria din Șelimbăr investește într-o școală modulară. 18 săli de clasă și o sală de sport în containere

Primăria din Șelimbăr va achiziționa, cu bani de la bugetul local, o școală modulară. Aceasta va fi compusă din mai multe containere și va găzdui 18 săli de clasă, o sală de sport, toalete și o cancelarie. 

Primăria comunei Șelimbăr a scos la licitație caietul de sarcini pentru atribuirea contractului de furnizare de containere modulare școlare. Firma câștigătoare va trebui să asigure inclusiv transportul și să le monteze. 

Școala modulară va fi formată din 18 săli de clasă, o cancelarie, spații tehnice, toalete, scări de acces pentru etajul superior și sală de sport. „Obiectivele specifice ale acestei achiziții sunt: execuția în condiții optime a infrastructurii pentru montajul ansamblului modular realizat din containere metalice având ca destinație finală școală modulară; realizarea unei clădiri în proximitatea actualei clădiri de învățământ, dar și a celorlalte funcțiuni ce se regăsesc pe amplasament, unde se desfășoară activitățile didactice; crearea unui cadru optim pentru desfășurarea actului educațional; asigurarea siguranței în caz de incediu”, se arată în caietul de sarcini. 

Containerele vor fi distribuite pe două niveluri. Fiecare clasă va avea o suprafață de 58-62 metri pătrați, 4 ferestre, o ușă de intrare și 4 aeroterme. Toaletele vor fi distincte pentru fete (2 toalete), băieți (2 toalete), persoane cu handicap și profesori (2 toalete). Lățimea holului interior va fi de minim 2,4 metri. 

Livrarea școlii modulare se va realiza în termen de maxim 2 luni de la semnarea contractului. Valoarea estimată a investiției este 1.728.000 lei. 

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.