Demonstrații de dresaj canin, educație rutieră și expoziție cu tehnica poliției, luni în Piața Habermann din Sibiu. Evenimentul marchează Ziua Poliției Române

Luni, 25 martie 2024, de Ziua Poliției Române, sibienii sunt invitați în Piața Habermann la o acțiune de informare și activități interactive și educaționale. Evenimentul va începe la ora 10:00 și se va încheia în jurul ore 14:00.

Polițiștii sibieni vă vor aștepta cu standuri expoziţionale de tehnică folosită în activitatea de poliţie, un atelier al polițiștilor Serviciului Acțiuni Speciale, demonstrații de dresaj canin și ateliere de educație rutieră, inclusiv laboratorul mobil de educație rutieră, precum și un laborator criminalistic mobil de ultimă generaţie folosit pentru realizarea unei cercetări eficiente la locul comiterii unei infracţiuni.

Copiii vor putea recapitula și pune în practică principalele reguli referitoare la circulația pietonilor cu ajutorul unei intersecții amenajate pentru aceștia la scară redusă, iar cei mai mari își vor putea verifica abilitățile necesare pentru utilizarea bicicletei și trotinetei electrice și vor aprofunda punând în practică, în cadrul unui poligon, regulile referitoare la circulația acestor vehicule.

”Vor fi alături de noi și colegii din cadrul Centrului Chinologic Sibiu, care ne vor prezenta cei mai tineri câini intrați în dotare.Invitația la acest eveniment este deschisă tuturor, adulți și copii, polițiștii fiind pregătiți cu activități, sfaturi si recomandări preventive adaptate în funcție de categoria de vârstă sau domeniul de interes. Vă așteptăm cu drag!” transmite Poliția Sibiu.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.