Modernizarea străzii Trifoiului din Șelimbăr începe în curând. Primarul explică întârzierea lucrărilor (video)

Primarul comunei Șelimbăr, Marius Grecu, a declarat în cadrul emisiunii „Ora Locală” că urmează să fie demarate lucrări de modernizare a străzii Trifoiului. Edilul a explicat de ce  nu s-a putut interveni mai rapid.

Strada Trifoiului este printre puținele străzi din comuna Șelimbăr care nu au fost asfaltate. Primarul comunei, Marius Grecu, a explicat de ce nu a putut fi modernizată până acum și când vor începe lucrările.

„Aș dori aduc în discuție Strada Trifoiului, o stradă foarte importantă. Abia am finalizat pe finalul anului trecut trecerea în proprietate a acestor cote părți care nu ne-au aparținut. Avem în continuare o problemă cu CFR-ul pentru că, poate lumea nu știe, dar Căile Ferate Române s-au intabulat pe drumurile noastre de expropriere. În acestmoment, pe strada Trifoiului, am avut această problemă, respectiv era un CF continuucare se suprapunea cu CF-ul Căilor Ferate. Sper să nu ajungem până la urmă în instanță pentru atunci acel tronson din zona gării, de vreo 300, 400 de metri, am fi în dificultatea să îl amenajăm”, a declarat primarul comunei Șelimbăr, Marius Grecu.

Cu toate acestea, edilul susține că lucrările de modernizare a străzii Trifoiului vor începe de îndată ce legea va permite. „Am luat decizia de a face o dezmembrare, practic de arupe proiectul, lăsăm suprafața care nu ne aparține în documente și să efectuămpartea care există deja în domeniul public. Lucrările au început deja de anul trecut, s-aufăcut săpături pentru cablaj metropolitan, pentru trecerea în subteran a rețelei deiluminat public. Lucrurile se mișcă. Am primit avizul pe buget, vom da drumul și laprocedura de achiziție pentru lucrări efectiv, iar în luna iulie, la prima rectificare, cândne permite legea o facem, vom prinde banii necesari pentru modernizarea străzii Trifoiului”, a mai spus Primarul Șelimbărului.

Primăria Șelimbăr investește în infrastructura cartierului Avantgarden. Sens giratoriu, radare fixe și preluarea iluminatului stradal (video interviu)

Parcare subterană, parc și patru benzi pe Strada Doamna Stanca. Primarul Marius Grecu: ”Este o oportunitate” (interviu)

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.