Lucrările la noua arenă din Șelimbăr s-au reluat. Marius Grecu: ”Anul trecut s-a bătut puțin pasul pe loc” (interviu)

Primarul comunei Șelimbăr, Marius Grecu a declarat în cadrul emisiunii „Ora Locală” că lucrările la noul stadion din localitate s-au reluat și ar putea fi finalizate într-un termen rezonabil.

Lucrările la Stadionul Șelimbăr au demarat în urmă cu trei ani, timp în care echipa a jucat la Avrig, Vâlcea, Sibiu sau Cisnădie. Termenul de finalizare pentru proiect este depășit cu mult de către constructor, deși Primăria comunei și-a respectat toate angajamentele. Constructorul acuză că nu are fluxul de numerar necesar pentru această lucrare, astfel că noul Stadion din Șelimbăr a avansat cu mare greutate.

”Îmi doresc să se finalizeze cu bine acest proiect. Anul trecut s-a bătut puțin pasul pe loc, din motive externe de noi,investiția respectivă se desfășoară prin Compania Națională de Investiții. Am primit asigurări lucrurile au intrat pefăgașul normal. De muncit se muncește acolo. Și la fel, sper ca într-un termen rezonabil fie finalizate, pentru esteîntr-adevăr o oportunitate și desfășoare acolo antrenamentele echipa mare, grupele de copii și juniori, celelalte secțiicare le avem în cadrul clubului” a spus edilul din Șelimbăr. 

Compania Națională de Investiții a demarat la Șelimbăr construcția unei baze sportive cu teren omologat de UEFA și Federația Română de Fotbal, având 500 de locuri cu  nocturnă și un teren de dimensiuni mici, care va fi folosit și pentru alte sporturi. În cadrul proiectului, intră și o clădire pentru vestiare, zonă administrativă, dar și o parcare, iar toată investiția se ridică la peste 1.8 milioane de euro.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.