CSC Șelimbăr se va transforma într-un S.A. Primarul Marius Grecu: ”Un proiect serios, se vede” (video)

Edilul din Șelimbăr, Marius Grecu a anunțat la ”Ora Locală” că echipa de fotbal CSC 1599 va avea drept de promovare în Liga 1 începând din sezonul viitor, în urma modificării formei juridice. 

Organizat ca un club de drept public, CSC 1599 Șelimbăr nu are în acest sezon drept de promovare în primul eșalon, conform normelor Federației de Fotbal. Pentru a avea drept de promovare din sezonul următor, clubul a demarat procesul de transformare într-o societate pe acțiuni. CSC Șelimbăr va avea pachetul majoritar de acțiuni la Consiliul Local și un pachet minoritar de acțiuni la o societate controlată tot de Primărie. În acest sezon, când echipa lui Claudiu Niculescu este lider în Liga 2 și deja calificată în play-off, ”călăreții roșii” nu au din păcate drept de promovare în Liga 1.

”Avem peste 500 de copii la toate secțiile”

Primarul din Șelimbăr, Marius Grecu spune că echipa este pe un drum corect. ”În primul rând țin îi felicit pe cei care seocupă de acest club conducerea clubului, antrenor, jucătorii, staff tehnic, pentru asta înseamnă faci parte dintr-oechipă. Într-adevăr, locul 1 era o performanță greu de imaginat la startul sezonului. Lăsând puțin la o parte echipa mare,pentru nu poate ia nimeni meritele, ceea ce bucură pe mine foarte, foarte mult la acest club este vorba de copiiicare activează zilnic în cadrul acestui club. Secțiile care s-au înființat s-au dovedit a fi de bun augur. În momentul de fațăavem peste 500 de copii la toate grupele și cred acesta este un lucru îmbucurător. Acest proiect a pornit în urmă cu treiani de zile, am zis de atunci, împreună cu majoritatea Consiliului Local, îi vom susține ca să-i ducem pe un drumcorect. Deci ei sunt pe drumul corect, poate de asta sunt și pe primul loc.”

”Clubul se va transforma într-un S.A.”

Clubul CSC 1599 Șelimbăr se va transforma din vară din club de drept public într-un SA. ”CSC 1599 Șelimbăr a mers repede și bucur e acolo pentru în momentul de față lucrăm pentru a schimba forma juridică a acestui club, care se va transforma într-un SA, conform regulamentelor în vigoare ale Federației de Fotbal. Din sezonul viitor, echipa va avea drept de promovare. Trei ani de zile i-am susținut, am susținut grupele de copii, am susținut echipa mare, iar înmomentul de față ne dorim atragem privații vină mergem mai departe cu această echipă, dar sub o altă formă definanțare. La fotbal se vede, e o mână profesionist acolo, o echipă profesionistă care își face treaba foarte bine, deci esteun proiect serios. Prioritățile mele sunt infrastructură stradală, infrastructură școlară și o viață cât mai frumoasă înȘelimbăr” a anunțat Marius Grecu, edilul din Șelimbăr. 

 

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.