Festin culinar, adrenalină și mini-parc de distracții pentru copii și concerte atractive la Sibiul de Odinioară în weekend

Cea de a VI-a ediție a evenimentului ’’Sibiul de Odinioară’’, are loc în 17 și 18 august în locația devenită deja tradițională, în Pădurea Dumbrava – Camping, aduce pe lângă concertele cu Onenightstand, RIFF, Hara, Celelalte Cuvinte, Ducu Bertzi, Victor Socaciu, Emeric Imre și Cristian Buică și o serie de surprize culinare, dar și pentru copii.

Weekendul acesta trebuie neapărat să vă faceți timp să ajungeți la ’’Sibiul de Odinioară’’ și asta pentru că ediția a VI-a a festivalului promite să fie una extrem de reușită. Ca și element de noutate, anul acesta ”rețeta” evenimentului a fost îmbunătățită pe lângă concertele cu artiști de top și cu ”ingrediente” pentru gurmanzi și cei mici. Jocurile copilăriei, bunătăţi de altădată, şi, bineînţeles, două seri cu concerte în aer liber, sunt atracțiile principale.

Festin culinar, înghețată și prăjituri delicioase
Zona de food vine în acest an cu o nouă față și o nouă rețetă. Maestrul bucătar Marius Rafa a pregătit deja meniul cu care vă așteaptă în Pădurea Dumbrava. ”Vom avea mititei, cârnați de Gura Râului și ceafă de porc marinată cu ierburi aromate de la țară. Gătim și cartofi cu usturoi, dar și legume cu miere de salcâm și sare afumată. Pâinea de casă este deja comandată. Deja am dezvăluit câteva dintre bunătățurile cu care îi vom răsfăța pe cei de vin la Sibiul de Odinioară. Îi așteptăm cu drag pe 17-18 august în Pădurea Dumbrava – Camping”, spune chef Marius Rafa.Sunteți așteptați bineînțeles și cu multă bere rece, spriț de vară cu vin, sucuri răcoritoare, iar din locația festivalului nu va lipsi colțul producătorilor tradiționali. Vizitatorii vor putea să deguste și să cumpere plăcinte și prăjituri de casă, produse de patiserie sau panificație. Toate sunt gătite în gospodăriile unor sibieni din zona Mărginimii și a satelor din apropierea Sibiului. De asemenea ca și noutate în acest an veți putea să savurați și clătite delicioase, dar și înghețată de casă.

Jocuri de altădată și mini parc de distracții pentru copii
Cei mici sunt așteptați aici cu multe suprize și zone de distracție dedicate lor. Program activități pentru copii, îi întâmpină pe aceștia cu o zonă de ateliere de creație. Desigur cei mici se vor distra și se vor întrece în cadrul mai multor competiții atractive atât pentru ei cât și pentru părinții și bunici!Copiii vor descoperi jocurile copilariei confecționând tuburi cu cornete, vor deveni vânători la “rațele și vânătorii” și se vor distra la jocurile cu apă. În zona de sport, prichindeii și cei mari vor juca fotbal, volei, badminton și vor putea participa la concursuri de tir cu arcul.Minitiroliana, Podul indienilor și Slackers NinjaLine sunt alte câteva surprize cu care îi întâmpinăm pe toți copiii pe 17 și 18 august de la 11.00 la 19.00.
În fine, nu în ultimul rând în același areal, copiii au la dispoziție și un un mini-parc de distracții. Topogane și multe alte instalații de distracție îi așteaptă pe doritori în cele două zile de la ediția a VI-a, Sibiul de Odinioară.

Două zile de concerte atractive
Prima zi este dedicată rock-ului vechi, iar pe scenă vor fi trupe îndrăgite care dealungul timpului au lansat piese ce încă mai sunt fredonate cu plăcere și în ziua de azi. Astfel sâmbătă, 17 august, îi avem pe scenă în recital pe cei de la Hara și Celelalte Cuvinte.

Hara nu a mai concertat de multă vreme la Sibiu. Îi puteți vedea pe 17 august la Sibiul De Odinioara. 🎸🙂☀️🇹🇩

Hara nu a mai concertat de multă vreme la Sibiu. Îi puteți vedea pe 17 august la Sibiul De Odinioara. Te așteptăm și cu multe alte surprize pentru cei mici, la festival în Pădurea Dumbrava – Camping 📌, pe 17 și 18 august! 🎸🙂☀️🇹🇩

Publicată de Ora de Sibiu pe Joi, 8 august 2019

Tot în aceeiași zi vor susține un recital și sibienii de la RIFF, precum și Onenightstand. Cea de a II-a zi de la Sibiul de Odinioară este dedicată în întregime muzicii folk. Iubitorii acestui gen muzical se vor bucura, duminică 18 august, de recitaluri cu Ducu Berți, Victor Socaciu, Emeric Imre și Cristian Buică.

Maestrul Ducu Bertzi promite un show de zile mari la Sibiul de Odinioara pe 18 august. Te așteptăm și cu multe alte surprize pentru cei mici, la festival în Pădurea Dumbrava – Camping 📌, pe 17 și 18 august

Maestrul Ducu Bertzi promite un show de zile mari la Sibiul De Odinioara pe 18 august. Te așteptăm și cu multe alte surprize pentru cei mici, la festival în Pădurea Dumbrava – Camping 📌, pe 17 și 18 august! 🎸🙂☀️🇹🇩

Publicată de Ora de Sibiu pe Marţi, 13 august 2019

Iată așadar doar câteva motive ca în weekend-ul 17-18 august să nu vă faceți program și să dați o fugă în Pădurea Dumbrava – Camping, pentru că ediția a V-a a evenimentului Sibiul de Odinioară, se anunță a fi una foarte faină.

 

„Sibiul de odinioară” este o acțiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu și de Consiliul Județean Sibiu organizată de Asociația Sibiul de Odinioară și Agenția Grey Projects. Parteneri eveniment: Serious FUN, Casa de Cultură a Muncipiului Sibiu. Parteneri media: Ora de Sibiu, Turnul Sfatului, Tribuna, Sibiu News, Mesagerul, Hermannstädter Zeitung, Sibiu 100%, Ştiri de Sibiu.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.