Drifturi pe Calea Dumbrăvii din Sibiu. Șoferii amendați

Doi șoferi, unul din Sibiu și unul din Vâlcea, s-au întrecut în noaptea de luni spre marți pe Calea Dumbrăvii din Sibiu. Au făcut drifturi până când au fost opriți de polițiști. Au primit și câte o amendă usturătoare. 

Cei doi șoferi au ambii 20 de ani. Unul este din Sibiu, iar celălalt din Vâlcea. Luni noaptea și-au turat motoarele la maxim pe Calea dumbrăvii. au făcut drifturi ca în filme, dar distracția le-a fost oprită de polițiști. Aceștia au fost nevoiți să le blocheze drumul în apropiere de sensul giratoriu de la intersecția cu bulevardul Vasile Milea.

”În jurul orei 00,35, pe Calea Dumbrăvii din municipiul Sibiu, polițiștii au depistat doi conducători auto în timp ce efectuau manevre ce puneau în pericol siguranța participanților la trafic. Cei doi, ambii în vârstă de 20 de ani, unul din județul Sibiu, celălalt din județul Vâlcea, au fost sancționați cu amenzi în valoare totală de 2.600 de lei”, a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Drifturile au devenit un lucru obișnuit în sibiu, mai ales în parcările marilor magazine. Ora de Sibiu a scris despre ceea ce se întâmplă, dar poliția spune că este foarte greu să tragă pe cineva la răspundere, pentru că, până ajung polițiștii, tinerii teribiliști dispar.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.