Weekend de cumpărături pentru Șelimbăreni – Surprize și cadouri la Shopping City – Petrecerile sunt în Sibiu

Weekend-ul care începe este unul de sărbătoare și ultimul înaintea sarbătorilor de Paște. Așa că este momentul numai bun pentru cumpărarea cadourilor. Shopping City a pregătit oferte pentru clienții săi, iar la Sibiu sunt pregătite evenimente pentru toată familia. 

Clienții care ajung la Shopping City vor avea parte de vouchere cadou și multe surprize. Pentru copii sunt pregătite multe surprize, așa că dacă vremea de afară va fi urâtă, mall-ul este o opțiune bună pentru petrecerea timpului liber. Mai multe detalii despre ce au pregătit oragnizatorii, aici. 

Cea mai bună alegere pentru debutul distracției din weekend este evident o vineri seara în Cotton Pub by Night. Vor veni doi dintre cei mai tari Dj și producători muzicali, cunoscuți ca Q o d ë s. Vor face super atmosferă până spre dimineață, așa că va fi o seară prelungită mult.

Și totul va continua sâmbătă cu DJ Luca la platane, pentru că va fi o seară disco. Pentru ambele seri o masă se poate rezerva la 0752 268 866.

Înainte însă de toată distracția din club puteți trece pe la Librăria Habitus pentru că vineri de la ora 18 are loc lansarea cărții ”Xanax” a lui Liviu Iancu.

Sâmbătă dimineața cei mici își pot petrece timpul la Teatrul Gong la Atelierul de Creat Povești. Vor fi două sesiuni, de la ora 10 și 12. Ambele sunt coordonate de Diana Ribana și se adresează copiilor cu vârste între 6 și 10 ani. Durează o oră și jumătate, iar un bilet costă 14 lei.

De la ora 18, tot la Teatrul Gong se va juca ”Puiul de Lebădă” și va fi reluat duminică de la ora 11. Piesa este recomandată coliilor între 3 și 8 ani, durează 60 de minute, iar un bilet costă 9 lei.

Sâmbătă este o zi perfectă pentru a face fapte bune. Vor avea loc două bazaruri caritabile.

Unul are loc la Sala Transilvania și se vor vinde produse hand made, accesorii pentru animale, prăjituri, dar și alte obiecte. Banii strânși vor fi folosiți de asociațiile ași ONG-urile organizatoare. Detalii aici. 

Alt bazar se va ține în curtea Școlii Finlandeze de pe strada Dealului nr. 6. La Bazarul Sus Inima veți găsi lucruri în stare foarte bună pentru casă, pentru copii și adulți. Banii vor fi folosiți pentru înființarea primului centru pentru suportul celor bolnavi de cancer. Detalii aici. 

O parte din ziua de Florii se poate petrece la un concert de excepție din cadrul Stagiunii Camerale “Florescu-Fernandez & Friends”. Va începe la ora 17 la Biserica Evanghelica Sf. Ioan, Strada Mitropoliei nr. 32. Detalii aici.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.