Lidl răspunde sesizărilor primite de la şelimbăreni

În urma articolului publicat zilele trecute, și a solicitărilor făcute de redacţia „Ora de Şelimbăr”, LIDL ROMANIA SCS a formulat un răspuns oficial în ce privește vandalizarea spațiului fostului XXL, actualmente proprietatea Lidl.

Astfel, reprezentanții societății au declarat pentru „Ora de Şelimbăr” ca vor lua o serie de măsuri pentru a stopa situațiile de genul celei relatate în articolul inițial.

Mai jos, comunicatul oficial :

“Bună ziua,

Va scriu in legatura cu mesajul Dvs., trimis catre Call Center-ul Lidl. Am luat legatura cu colegii nostri din teritoriu si, in urma sesizarii Dvs., luam o serie de masuri pentru a impiedica situatii precum cea semnalata de Dvs. Gardul care imprejmuieste unitatea va fi refacut si vom revizui, totodata, modalitatea de paza a spatiului.

Dorim, totodata, sa subliniem ca ne mentinem intentia de a construi o noua unitate Lidl pe terenul respectiv si am demarat deja proceduri in acest sens.

Cu stimă,

Echipa de Comunicare

Lidl România”

Vrei să știi mereu ce se întâmplă în comunitate? Te ținem la curent cu tot ce e nou și important! Cu un simplu LIKE ești conectat la tot ce contează în Şelimbăr.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.