Fostul XXL, tărâmul nimănui

„Clădirea ce a deservit fostul XXL a suferit distrugeri, vandalizări și, mai nou, este un loc de joacă pentru copiii amatori de senzații tari”, ne semnalează un cititor Ora de Șelimbăr într-un mesaj ce conține fotografii ale unor copii cocoțați pe acoperișul fostului supermarket.

UPDATE – Reacție oficială de la Lidl
În urma articolului publicat zilele trecute, și a solicitărilor făcute de redacţia „Ora de Şelimbăr”, LIDL ROMANIA SCS a formulat un răspuns oficial în ce privește vandalizarea spațiului fostului XXL, actualmente proprietatea Lidl. Vedeți AICI ce spun aceștia!

ARTICOLUL INIȚIAL
Contactați de ”Ora de Șelimbăr”, reprezentanții S.C. Retter Projectmanagement S.R.L. – compania ce a administrat procesul obținerii PUZ-ului pe zona respectivă – au transmis că responsabilitatea amplasamentului nu le revine lor, ci societății Lidl România S.C.S., terenul pe care se află clădirea fostului magazin XXL fiind proprietate privată, iar căille de acces, închise.

Un răspuns similar a venit și din partea Poliției Locale Șelimbăr: terenul este proprietate privată, aparținând Lidl România. Proprietarii sunt obligați să îngrădească zona în așa fel încât să nu fie posibil accesul unor persoane neautorizate sau a răufăcătorilor. Cum aceste măsuri nu au fost luate de către proprietar, Poliția Locală Șelimbăr urmează să îi transmită acestuia o adresă în acest sens. Deși polițiștii au patrulat periodic prin zonă, ei nu pot interveni decât în urma unei sesizări, care se poate face doar de către proprietarul locului.

Până la limpezirea situației, părinții sunt rugați să nu își lase copiii nesupravegheați.

 

Vrei să știi mereu ce se întâmplă în comunitate? Te ținem la curent cu tot ce e nou și important! Cu un simplu LIKE ești conectat la tot ce contează în Şelimbăr.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.