Multiple avarii în Șelimbăr

Numeroasele reacții ale cititorilor în urma publicării articolului despre avaria la o conductă de apă din Șelimbăr ne-au făcut să conștientizăm că aceea nu era o problemă izolată, ci că Șelimbărul suferă la capitolul conducte care transportă apa la casele oamenilor. Ne-au fost aduse la cunoștință defecțiuni asemănătoare, rămase în așteptare de zile întregi (chiar săptămâni!), pe mai multe străzi de pe raza comunei Șelimbăr: strada Morii, Andrei Mureșanu, Aleea Octavian Goga din Șelimbăr și strada Hulpari din Veștem.

În urma întrebărilor adresate, purtătorul de cuvânt al S.C. Apă-Canal S.A. Sibiu ne-a comunicat că situațiile reclamate nu sunt unele foarte grave, iar echipele de intervenție ale societății se află deja în teren la Șelimbăr pe străzile Andrei Mureșanu, Triajului și Gării. În zilele următoare se vor efectua reparații și pe strada Morii și Aleea Octavian Goga din Șelimbăr, precum și pe strada Hulpari din Veștem. Lucrările programate nu vor influența aprovizionarea cu apă curentă a gospodăriilor.

Vrei să știi mereu ce se întâmplă în comunitate? Te ținem la curent cu tot ce e nou și important! Cu un simplu LIKE ești conectat la tot ce contează în Şelimbăr.

Primește știrile in timp real

1 Comentariu
  1. Rrs spune

    Dar în cartierul Tineretului din Selimbar când se rezolvă problema cu apa?
    Acolo vine apă doar pe noapte

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.