Poliția a recuperat două motociclete furate la Red Bull Romaniacs. Hoții au fost prinși după două luni la Sibiu

Un participant la Red Bull Romaniacs a fost victima unui furt de motociclete, în iulie. Polițiștii sibieni au recuperat vehiculele și au reținut doi suspecți.

Într-o după-amiază din 29 iulie, un cetățean spaniol, participant la competiția Red Bull Romaniacs, și-a parcat două motociclete în zona Dealul Gușteriței, în Sibiu. În timp ce se afla la finala competiției, motocicletele au fost furate de doi sibieni în vârstă de 21 și 25 de ani.

Polițiștii sibieni au inițiat o anchetă și au reușit să identifice și să rețină cei doi suspecți la data de 25 septembrie. Motocicletele au fost recuperate și predate proprietarului. Cei doi sibieni sunt cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

„La data de 25 septembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Sibiu au reținut doi sibieni în vârstă de 21 de ani, respectiv 25 de ani, cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. Cei doi tineri sunt bănuiți că, la data de 29 iulie a.c., în jurul orei 12:30, ar fi sustras două motociclete din zona Dealul Gușteriței, vehiculele fiind recuperate și predate proprietarului”, a declarat Elena Walter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.