Andrei Antoce, preparator fizic la CSC Șelimbăr: „Omogenitatea e un mare atu pentru noi”

Într-un interviu acordat GSP, Andrei Antoce, preparator fizic al echipei de fotbal CSC 1599 Șelimbăr, vorbește despre startul formidabil al echipei din Liga 2, care se află pe primul loc după 6 etape.

Antoce, în vârstă de 28 de ani, susține că principalele avantaje ale echipei din Șelimbăr sunt omogenitatea, lipsa accidentărilor și susținerea financiară din partea autorităților locale.

„Nu suntem singurii care nu au drept de promovare, fiecare echipă cred că își dorește să ajungă cât mai sus și să aibă cât mai multe rezultate bune. E meritul băieților că ne clasăm pe locul 1 și că avem doar un egal și restul victorii. Dacă ai rezultate bune, ai și atmosferă bună. Jucătorii au prime de joc și fiecare își dorește să-și facă treaba cât mai bine, așa pot primi oferte mai mari, pot ajunge mai departe”, a declarat Antoce.

„Noi avem un atu foarte mare, omogenitatea. Am schimbat puțin față de sezonul trecut în ceea ce înseamnă alcătuirea primului „11”, cred că ăsta e un mare avantaj de-ale noastre”, a adăugat acesta.

Antoce a menționat și că echipa nu a avut probleme cu accidentările în acest sezon, ceea ce a contribuit la succesul de până acum.

„Sunt foarte bucuros că nu avem jucători accidentați, de la începutul sezonului și până acum nu am avut probleme. E un lucru foarte bun”, a spus preparatorul fizic.

„Într-adevăr, avem o medie de vârstă mică, iar asta ne ajută și la capitolul fizic, pentru că un jucător tânăr se reface mult mai repede”, a completat acesta.

Antoce a vorbit și despre susținerea financiară din partea autorităților locale, care a permis echipei să se concentreze pe performanță.

„Suntem liniștiți, suntem cu banii la zi, avem o siguranță. Domnul primar, domnul director, președintele au o colaborare foarte bună cu Mister și cu jucătorii, mereu ne încurajează, sunt alături de noi, ne ajută și avem parte de susținere”, a declarat Antoce.

În ceea ce privește viitorul, preparatorul fizic a menționat că echipa are mai mulți jucători tineri talentați care ar putea face pasul pe viitor în prima ligă sau chiar la naționala mare.

„Avem foarte mulți fotbaliști interesanți. Raul Rotund, Eric Vînău și Alexandru Roșca fac parte deja din loturile naționale, sunt tineri, de perspectivă. Dar nu puteau fi convocați dacă nu-i ajutau și ceilalți jucători, datorită tuturor cei 3 au fost convocați la echipele naționale”, a încheiat Antoce.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.