Claudiu Niculescu a stabilit obiectivul pentru sezonul următor la Șelimbăr – ”Să obținem maximul posibil din fiecare meci”

CSC Șelimbăr a încheiat Liga a II-a cu o înfrângere, scor 1-3 cu KF Miercurea Ciuc, astfel formația pregătită de Claudiu Niculescu a ratat șansa să termine pe locul 1 în play-off. Tehnicianul ”călăreților-roșii” a vorbit în cadrul unui interviu despre obiectivul echipei din Șelimbăr pentru sezonul următor.

”Analizând retrospectiv din momentul în care am preluat echipa, pot spune că a fost o perioadă destul de grea și intensă, cu multe provocări, cea mai mare fiind menținerea în Liga a 2-a. A fost un efort pentru noi toți și am lucrat ca o echipă adevărată, conducerea clubului fiind parte activă în întreaga muncă. Le mulțumesc pentru această cale, pentru că ne-au fost aproape și ne-au oferit condiițile obținerii unor rezultate bune. Le mulțumesc celor din staff și jucătorilor pentru implicarea și determinarea avută în toată perioada”

Cea mai frumoasă victorie

”Toate victoriile ne-au adus bucurie și speranță să ne realizăm obiectivul. Însă, cred că bucuria cea mai mare ne-a adus-o victoria cu Poli Timișoara, care ne-a asigurat menținerea în Liga 2, din punct de vedere matematic.

Obiectivul pentru sezonul următor

”Obiectivul meu personal este să mă autodepășesc, întrucât așa m-am format profesional încă din perioada în care eram jucător. Încerc să implementez această mentalitate și elevilor mei, astfel ca obiectivul nostru va fi să obținem maximul posibil din fiecare meci, iar la finalul campionatului să fim cât mai sus în clasament”

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.