VIDEO CSC Selimbăr bifează încă un transfer – Tudor a jucat la CFR Cluj

CSC 1599 Șelimbăr a mai efectuat un transfer. Este vorba despre Tudor Man, un tânăr de perspectivă, crescut de CFR 1907 Cluj, care a semnat un contract valabil pe trei ani cu ”călăreții roșii”.

Tudor Man evoluează pe postul de mijlocaș central și este ligibil pentru regula under, fiind născut pe 10 iunie 2004. Prestațiile sale din perioada de pregătire i-au determinat pe oficialii clubului șelimbărean să-i ofere un angajament valabil pe 3 sezoane fotbalistului crescut de campioana României.

”Îmi doresc să debutez în Liga a II-a, acesta cred că este principalul meu obiectiv. Pe urmă cel mai important cred că este ca echipa să ajungă în play-off și odată cu asta să reușesc și eu să am evoluții cât mai bune. Știm cu toții că dacă echipa are rezultate reușim să ne facem remarcați și individual”, a declarat Tudor Man.

Tudor Man va purta numărul 18 la Șelimbăr și va lupta pentru un loc în primul 11 cu Alexandru Luca, Denis Ursu și Tudor Hulpușiu, toți fiind jucători născuți după 1 ianuarie 2004.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.