Șase persoane reținute după un scandal monstru la Veștem

Șase persoane au fost reținute de politiștii sibieni după ce la data 6 august 2022, au fost implicate într-un scandal monstru la Veștem.

”La data de 11 august a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr au reținut 6 persoane, cercetate penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, violare de domiciliu, distrugere, lovire sau alte violențe, respectiv tulburarea ordinii și liniștii publice.

Cele 6 persoane, două femei și patru bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 43 de ani, domiciliați în județul Sibiu și în județul Vâlcea, ar fi fost implicate într-un scandal produs la data de 6 august a.c., în jurul orei 19,30, pe strada Prund din localitatea Veștem. Pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, mai multe persoane s-ar fi agresat fizic și s-ar fi lovit cu obiecte contondente, doi dintre cei implicați fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale.” a transmis Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Ca urmare a administrării probatoriului în cauză, la data de 11 august a.c., polițiștii au luat măsura reținerii a 6 persoane pentru 24 de ore. Acestea vor fi prezentate unității de parchet competente în vederea aplicării unor măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul Secției de Poliție Rurală Șelimbăr, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.