CSC Șelimbăr a transferat un atacant francez – Jordan Gele a jucat în Elveția

 Echipa antrenată de Eugen Beza și-a asigurat pentru un sezon serviciile atacantului francez Jordan Youri Gele! Fotbalistul a sosit la echipa șelimbăreană de la Rapperswil Jona (Liga a III-a, Elveția) și va îmbrăca tricoul cu numărul 10 la Șelimbăr.

Născut pe 16.09.1992, Jordan Youri Gele a fost un jucător important pentru gruparea din Elveția,  reușind să înscrie nu mai puțin de 38 de goluri în 58 de meciuri, timp în care a furnizat și 13 assist-uri, iar sosirea la Șelimbăr este considerată o nouă provocare pentru Jordan Gele.

”Dorința mea pentru acest sezon este să ajut ehipa înscriind cât mai multe goluri și de asemenea să ofer cât mai multe pase de gol pentru ca jocul colectiv să funcționeze cât mai bine. După 3 ani petrecuți în Elveția cu 58 de meciuri, 38de goluri și mai multe pase de gol, cred că a venit momentul să descopăr altceva. Am vorbit cu președintele și cu antrenorul de aici și m-au convins să iau parte la aventura acestui proiect și sunt foarte fericit să fiu aici cu voi”, a declarat Jordan Gele, imediat după semnarea contractului cu echipa noastră.

Noul atacant măsoară 1,92 metri și a mai evoluat de-a lungul carierei la US Boulogne, AFC Compiegne, FC Nantes B, FC Winterthur, iar ultima dată a evolaut la Rapperswil-Jona.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.