Solomon Nicoale dat dispărut de sora sa – Sibianul a fugit din Spitalului Clinic Județean Sibiu

Poliţiştii sibieni caută un bărbat în vârstă de 52 de ani, domiciliat în orașul Cisnădie, care a plecat în mod voluntar din cadrul Spitalului Clinic Județean Sibiu într-o direcție necunoscută, fără a reveni.

Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestuia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 11 iulie a.c., în jurul orei 10,00, polițiștii sibieni au fost sesizați în scris de către o femeie cu privire la faptul că, la data de 7 iulie a.c., fratele său, SOLOMON NICOLAE FIRICEL, în vârstă de 52 de ani, din Cisnădie, a plecat în mod voluntar din Spitalul Clinic Judeţean Sibiu, unde era internat, fără a mai reveni la domiciliu sau la spital. 

Semnalmente: înălțime 160 cm, greutate 60 de kg, ochi albaștri, păr grizonat, fir drept,  tuns scurt.

Nu se cunosc obiectele de îmbrăcăminte pe care bărbatul le purta în momentul plecării și nici eventuale semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această bărbat sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.