CSC Șelimbăr a revenit din vacanță – Urmează stagiu de pregătire în Turcia

Eugen Beza a condus marți, 21 Iunie, primul antrenament în vederea pregătirii sezonului competițional 2022-203! Cu patru nume noi la reunirea lotului, antrenorul Eugen Beza s-a declarat mulțumit momentan de valoarea lotului pe care-l pregătește, însă a anunțat noi transferuri pentru echipa noastră, asta pentru că din punct de vedere numeric echipa nu este la nivelul la care își dorește tehnicianul echipei noastre. 

”A fost o pauză foarte lungă din toate punctele de vedere. Va urma o perioadă dificilă din punct de vedere al readaptării, pentru că fizic orice este ușor, gradat le vom pune la punct, dar readaptarea mentală a concentrării la fobtal, acolo vom avea un pic de muncit, dar avem un grup de jucători cu experiență și jucători tineri și cred că vom fi la un nivel bun”, a declarat Eugen Beza.

Întrebat despre transferuri, antrenorul echipei noastre a menționat faptul că la echipa noastră vor mai sosi câțiva jucători care să contribuie și ei la îndeplinirea obiectivului fixat de către conducerea clubului, obiectiv care va fi anunțat în mod oficial în cadrul unei conferințe de presă.

”Din punct de vedere cantitativ suntem sub anul precedent. Din punct de vedere al calității cred că am luat jucători buni, interesanți, cu dorință de afirmare pentru că sunt jucători tineri, dar fotbaliști care au confirmat la nivelul ligii a II-a, cum este cazul lui Manole, decomadată sunt mulțumit. Zilele viitoare vor urma alte transferuri, sunt jucători cu care ne-am înțeles dar încă nu au semnat, dar sunt fotbaliști care o să crească mult nivelul echipei. Dar pe de altă parte, suntem mai ardeleni din punctul acesta de vedere. Perioada de transferuri se încheie la finalul lunii August și avem timp să completăm lotul”, a mai punctat Eugen Beza.

Pentru CSC 1599 Șelimbăr urmează o perioadă de readaptare la efort, după care ”călăreții roșii” vor pleca în cantonament în Turcia.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.