CSC Șelimbăr victorie la scor de maidan cu Unirea Brăila – Beza e totuși nemulțumit: ”Am jucat foarte lent”

iony kit 2022

CSC Șelimbăr s-a impus fără niciun fel de problemă în partida cu Unirea Brăila. Sibienii s-au impus cu scorul de 6-0, la Râmnicu Vâlcea.

”Felicit băieții pentru scor, pentru punctele obținute, pentru șirul de patru victorii consecutive. Era un joc pe care trebuia să-l câștigăm pentru că raportul de forțe era dezechilibrat. Dar, nu a fost ușor, pentru că în astfel de meciuri intervine un pic individualismul jucătorilor din ofensivă, vor să marcheze și cred că prima repriză n-a fost una reușită. Eram hotărâți de la început, doar că n-am păstrat strategia pe care am avut-o pentru acest joc, am jucat foarte lent, am jucat greoi, duceam mingea rapid în față în momente în care nu ar fi trebuit să să o facem. Pe tranziție, jucam foarte mult individual, nu am venit deloc cu centrări. Le-am explicat băieților (n.a. la pauză), pentru că toată săptămâna am pregătit jocul pe flancuri, de unde să venim cu centrări, le-am explicat băieților… Le-am spus… Dacă am înscris două goluri din centrări (n.a. în prima repriză), din fază fixă, vă dați seama ce situații ne-am putea crea dacă am duce jocul la margine, să venim cu centrări”, a declarat Beza, scrie prosport.

Despre pauza dintre sezoane: ”Exagerat de lungă”

Altfel, antrenorul formației din Șelimbăr s-a arătat deranjat de pauza mare dintre actualul sezon și cel care va debuta de-abia la începutul lunii august. Beza crede că ar fi soluții pentru a îmbunătăți sistemul la Liga 2 și crede că în formula actuală, în care pauza e de trei luni, printre cei care au de suferit sunt jucătorii ”sub vârstă”.

”Este exagerat de lungă (n.a. pauza competițională). Vă dați seama, e foarte greu de gestionat, n-ai cum să ții jucătorii încă o lună la pregătire, după care să începi pre-sezonul, dar am spus de la început, e un sistem care, cred eu, poate fi mult îmbunătățit, pentru că uitați-vă ce se întâmplă și în cealaltă serie, unde practic sunt în vacanță de o lună de zile. Aici echipele sunt mult mai angrenate în competiție. Cred că, dacă tot s-ar păstra sistemul, ar fi bine măcar să jucăm tur-retur, să fie jocuri mai multe deoarece vrem să dăm credit tinerilor, pentru că sunt regulile U21 și U19, dar dacă nu le oferim jocuri, e în zadar. În 7 mai se termină campionatul și îl reluăm la începutul lui august, în condiții de vreme favorabilă. Cred că se pot aduce îmbunătățiri”, a adăugat Beza.

CS Comunal Șelimbăr a câștigat, astăzi, la Râmnicu Vâlcea, cu 6-0, cea mai clară victorie a sa, în fața celor de la Dacia Unirea Brăila.

Cu 36 de puncte acumulate și profitând de remiza Metaloglobusului la Timișoara (1-1 cu Poli), echipa sibiană a urcat pe locul 2 în Grupa A a play-out-ului Ligii 2, iar în ultima etapă va juca la București cu Metaloglobus pentru menținerea pe locul 2 în Grupa A a play-out-ului, sâmbătă, 7 mai, de la ora 11:00.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.