VIDEO: Locuitorii din Veștem, Mohu și Bungard s-au vaccinat la căminele culturale

iony kit

Caravana de vaccinare a ajuns, în cursul acestei săptămâni, în Veștem, Mohu și Bungard. Locuitorii satelor aparținătoare Șelimbărului au primit serul imunizant împotriva COVID-19 în căminele culturale.

Luni a început campania de vaccinare în toate comunitățile care formează comuna Șelimbăr. Astfel, în 28 iunie, caravana de vaccinare a ajuns la Veștem, marți a ajuns la Mohu, iar în 30 iunie, la Bungard. În Șelimbăr, campania de vaccinare continuă la Shopping City Sibiu, zilnic, între orele 8 și 20.

În toate cele trei localități, Veștem, Mohu și Bungard, campania de vaccinare se desfășoară în căminele culturale, iar vaccinurile administrate au fost Pfizer sau Johnson & Johnson.

„Avem datoria de a asigura tuturor locuitorilor noștri accesul simplu și comod la vaccin. Urmărim prin această acțiune protejarea tuturor cetățenilor, în special a celor în vârstă în fața posibilului val pandemic de la toamnă”, a transmis primarul comunei Șelimbăr, Marius Grecu, în prima zi a campaniei ”Șelimbărul se vaccinează!”.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.