Vești bune pentru preșcolarii din Șelimbăr – la Grădinița cu Program Prelungit se înființează două noi grupe, pentru copiii cu vârstă de peste 3 ani

iony kit

Părinții a 50 de copii cu vârsta de peste 3 ani, ale căror dosare de înscriere la Grădinița cu Program Prelungit Șelimbăr au fost respinse la finalul etapei I, conform calendarului înscrierii în învățământul preșcolar 2021-2022, primesc vești bune.

Primarul Comunei Șelimbăr Marius Grecu, împreună cu direcțiunea Școlii Gimnaziale “Mihai Viteazu” Șelimbăr, au identificat o soluție benefică pentru micii șelimbăreni, mai exact înființarea a două noi grupe cu program prelungit care vor include preșcolarii cu vârstă de peste 3 ani.

În ceea ce privește situația copiilor cu vârste cuprinse între 2 și 3 ani, primarul Marius Grecu precizează faptul că aceștia vor fi înscriși la noua grădiniță care va avea sediul pe strada Doamna Stanca, în momentul finalizării și autorizării acesteia.

“Intenționăm să dăm în folosință grădinița de pe strada Doamna Stanca cât mai repede posibil, aceasta având o capacitate de peste 120 de locuri. De asemenea, vom demara lucrările pentru construirea unei noi grădinițe și în cartierul Tineretului din Comuna Șelimbăr, grădiniță cu o capacitate de 150 de locuri și termen de finalizare în anul 2022.”, declară primarul Marius Grecu.

În paralel, Primăria Comunei Șelimbăr continuă demersurile de identificare a unor spații și terenuri care să poată fi amenajate cu destinația de unitate de învățământ.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.