VIDEO – Pescuit ilegal cu plasele la lacurile Șopa din Șelimbăr

Deși pescuitul este interzis în această perioadă, doi indivizi sunt văzuți zilnic pescuind cu plasele la lacurile Șopa

Doi prieteni care au mai fost surprinși anterior pescuind la lacurile Șopa, au apărut din nou. De vineri, bărbații au fost prezenți în fiecare zi la pescuit.

”Imaginile sunt de acum, la lacurile Șopa. Domnul cu Pasat negru este de vineri cel puțin, zilnic pe baltă. Și pe celălalt l-am mai văzut, tot împreună. Au mai fost și alții cu aceiași tehnică”, spune un cititor.

Pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești este interzis  în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv. Ordinul de prohibiție a fost publicat în Monitorul Oficial în data de 19 martie și prezintă efecte imediate de la publicare.

Primește știrile in timp real

1 Comentariu
  1. Romeo Stoicescu spune

    Lacurile sunt in proprietatea Primariei Selimbar din 2005, iar felul in care le-au luat in proprietate ramane de discutat. Toata lumea stie ca sunt lacurile construite de AJVPS Sibiu.
    In alta ordine de idei, Ordinul de prohibitie nu aduce atingere lacurilor de la Sopa, aceasta fiind o amenajare piscicola in regim privat. Politia locala din cadrul primariei Selimbar este prima responsabila sa pazeasca lacurile si sa aplice legea in situatia actuala.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.