Acuzații la adresa medicilor de la Spitalul Județean – ”Au lăsat-o pe mama să moară”

O poveste tragică despre experiența unei paciente cu Covid, internate la Spitalul Județean Sibiu. Mihai Ionel povestește despre ultimele zile trăite de mama sa pe patul spitalului din Sibiu. Bărbatul acuză medicii și asistenții de comportament inadecvat cu mama sa, fapt care, crede el, a și dus la decesul acesteia.

Mihai Ionel și mama lui, Gabriela Radu sunt din Râmnicu Vâlcea. Acesta povestește că în data de 27 februarie, mama lui nu se simțea bine, avea temperatură, frisoane, așa că a apelat la 112 și au mers la spital.

”Am ajuns la spital, în urma analizelor a fost nevoie de internare. În noaptea de 1 spre 2 martie, mama  a auzit cum în salonul în care era internată au intrat doi asistenți de pe secția Covid, echipați corespunzător și au luat-o pe o femeie care era cu ele în salon, spunând că este infectată și trebuie mutată. După cele văzute, mama s-a speriat și a vrut să o iau acasă. Am luat-o pe proprie răspundere și am continuat tratamentul acasă. După 3 zile, mama a început să se simtă rău. În data de 8 martie am chemat iar salvarea, ne-au testat chiar pe loc, în drum spre spital și am fost pozitivi amândoi și ne-au internat. Între timp am vorbit cu un cumnat de al meu de la Sibiu și cu un medic de acolo și deoarece mama era destul de bolnava, am cerut să fim transferați la Sibiu, la Spitalul de Pneumoftiziologie, unde vorbisem cu un medic.”, spune Mihai Ionel.

Transferată de TBC la Județean cu forța

Ajunși la spitalul din Sibiu, bărbatul și mama lui au fost examinați, li s-au făcut toate analizele și investigațiile necesare și au rămas internați, iar după câteva zile, starea mamei s-a agravat și a fost necesar transferul la spitalul județean pe secția de boli infecțioase. Bărbatul nu a fost de acord cu transferul mamei sale, deoarece îi era frică după ce a auzit cazurile cu oamenii tratați inuman și ”omorâți” la Județean.

VEZI AICI CONTINUAREA

 

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.