FOTO: Lucrările de reabilitare a podului de la Mohu continuă

Primăria Șelimbăr continuă lucrările de reabilitare a podului de la Mohu. S-au refăcut sferturile de con la ambele capete ale podului, se lucrează la dispozitivele seismice pe culee și piloni, iar în curând circulația va fi restricționată.

„În cadrul initiațivei “O investitie pe zi”, astăzi vă prezint stadiul lucrărilor de reabilitare a podului din localitatea Mohu. Acest pod a fost construit în anul 1994, iar de atunci s-a intervenit doar cu lucrări de întreținere a stratului de asfalt. După întocmirea expertizei tehnice, am realizat că aceste lucrări nu sunt suficiente și că există necesitatea reabilitării în totalitate a acestui pod foarte important pentru locuitorii din Mohu și nu numai”, a scris primarul Marius Grecu pe Facebook.

În momentul de față s-au refăcut sferturile de con la ambele capete ale podului (sfert de con, scări, casiu), cămăsuială (subzidire) și culee. Se lucrează la dispozitivele seismice pe culee și piloni.

În continuarea lucrărilor se va restricționa circulația pe o bandă pentru a se executa lucrările aferente infrastructurii podului (calea de rulare a podului).

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.