Singura sală de fitness din Șelimbăr – Recomandată de sportivii de performanță, perfectă pentru toată familia, și cu reduceri mari la abonamente

Atunci când vine vorba despre mișcare și sport, cu toții găsim fel și fel de scuze pentru a ne eschiva. Fie suntem mult prea obosiți după muncă, fie sălile de sport sunt prea departe de casă, fie programul acestora nu coincide cu programul nostru. Șelimbărenii sunt însă extrem de norocoși, deoarece ei au acces, de mai multă vreme, la o sală de fitness modernă și amenajată special pentru a veni în sprijinul persoanelor ocupate, dar și familiilor. Este deschisă non-stop, iar patronii oferă reduceri mari la abonamente.

Sală de fitness deschisă non-stop

Sala de fitness de pe strada Câmpului, numărul 29, din Șelimbăr este perfectă din toate punctele de vedere: este singura din Șelimbăr, se află într-o zonă în plină dezvoltare, este deschisă la orice oră din zi și din noapte și are aparate moderne.

Atunci când am deschis, asta am avut în vedere: să fie accesibilă oricui, oricând. Pentru că în zonă locuiesc tineri care lucrează până la ore târzii, faptul că pot veni la sală oricând este un mare beneficiu. În sală se intră cu un cod de acces. Așa că cine vrea vine dimineața la 6 sau seara la 23 de exemplu”, spune Teodora Șapera, managerul sălii.

Sala se află la subsolul unei clădiri nou construită, iar acesta este un mare avantaj: fie că este vară, fie că este iarnă, temperatura din sală va fi optimă pentru exerciții fizice. În plus, toate aparatele puse la dispoziție clienților sunt potrivite pentru toate grupele de mușchi, cât și pentru cardio.

Sala este atât de performantă, încât chiar și campionii o aleg pentru antrenamentele lor. Să nu vă mirați, astfel, dacă la aparatul de lângă dumneavoastră îl veți găsi antrenându-se pe Daniel Natea, multiplu medaliat și campion la concursuri naționale și internaționale de judo, și vicecampion mondial la sambo.

Mișcare cu toată familia la sala de fitness din Șelimbăr

Sala de fitness din Șelimbăr trebuie luată în considerare de absolut toate familiile. În cadrul acesteia, există și un spațiu unde copiii vin la judo și arte marțiale, astfel că părinții care îi așteaptă să termine antrenamentele nu au de ce sa piardă timpul.

steliana nistor

Am văzut părinții care dădeau târcoale, în timpul în care își așteaptă copiii. Așa că am gândit un set de abonamente pentru ei, cu reducere. Până când copiii sunt la antrenamentul lor și părinții îl pot face pe al lor, la preț promoțional”, spune Teodora.

O noutate la Sala Fitness Șelimbăr o constituie și cursurile de gimnastică, susținute de Steliana Nistor, gimnasta de talie mondială. Cursurile vor avea loc în fiecare miercuri, între 16:30-18:00, pentru copiii cu vârste începând de la 5 ani.

Reducere de 20% la abonamentele pe trei luni

Clienții singurei săli de fitness din Șelimbăr au parte de reduceri semnificative la abonamente. Este vorba despre o reducere de 20% la abonamentele pe trei luni.

Cei care plătesc abonamentul pe trei luni au o reducere de 20%. În plus, cei care dau like paginii noastre de Facebook vor putea participa la tot felul de concursuri pe care le organizăm acolo. Facem asta periodic, deoarece ne dorim ca toți clienții noștri să se simtă bine aici și să creăm o comunitate”, spune Teodora.

Sala de fitness de la Șelimbăr îndeplinește astfel toate condițiile. Programul a fost gândit în așa fel încât șelimbărenii să se poate bucura de mișcare alături de familiile lor, indiferent de oră. Locația este bine aleasă și ușor accesibilă, iar aparatele moderne, de la cele mai apreciate brand-uri, te ajută să îți lucrezi toate grupele de mușchi. Sunteți așteptați și voi să vă înscrieți și să beneficiați de abonamente mai ieftine la sala de fitness de pe strada Câmpului, numărul 29.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.