Sibiancă bătută de fostul iubit – Bărbatul a fost reținut

O femeie din Cisnădie a fost bătută de fostul concubin. Bărbatul a încălcat ordinul de protecție impus de instanță, iar acum se află în arest.

„La data de 5 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cisnădie au reținut un localnic în vârstă de 54 de ani, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectare a unei hotărâri judecătorești, respectiv lovire sau alte violențe”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În fapt, la data de 4 februarie, în jurul orei 19,00, pe strada Piața Revoluției din orașul Cisnădie, bărbatul ar fi încălcat ordinul de protecție impus de instanță, apropiindu-se la mai puțin de 50 de metri și lovind-o pe fosta concubină, o femeie în vârstă de 43 de ani, tot din Cisnădie.

În urma plângerii depuse de către femeie și efectuării de investigații preliminare, la data de 5 februarie, polițiștii l-au reținut pe bărbat 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunilor de nerespectare a unei hotărâri judecătorești, respectiv lovire sau alte violențe. Cercetările continuă la nivelul Poliției Orașului Cisnădie.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.