Fitness după sărbători. Scapă de kilogramele în plus la singura sală de fitness din Șelimbăr – deschisă Non Stop

Mesele din perioada sărbătorilor de iarnă sunt un prilej de mare bucurie și relaxare, dar vin la pachet cu un exces caloric însemnat, iar în urma lor rămânem cu toții cu două-trei kilograme în plus. Pentru cei care își doresc să revină la o formă fizică bună, soluția e chiar în Șelimbăr. Singura sală de fitness de aici e accesibilă non stop, chiar și în perioada vacanței!

 

Deschisă non stop

Încă de la deschidere, proprietarii și-au dorit ca sala de fitness de pe strada Câmpului numărul 29 să fie accesibilă oricui, oricând. Accesul în sală se face pe baza unui cod de acces, ceea ce înseamnă că doritorii pot face mișcare la orice oră din zi, sau chiar din noapte. Lista de avantaje, însă, nu se oprește doar la program. Sala de fitness este singura din Șelimbăr, o zonă în plină dezvoltare, este construită anul acesta, și are aparate de la brand-uri de top – LifeFitness, PowerTech și Technogym. Toate aparatele sunt noi, și sunt potrivite pentru toate grupele de mușchi și cardio. Datorită dotărilor, sala de fitness din Șelimbăr este locul preferat pentru antrenament, al multor sportivi de performanță. Să nu vă mirați, astfel, dacă la aparatul de lângă dumneavoastră îl veți găsi antrenandu-se pe Daniel Natea, multiplu medaliat și campion la concursuri naționale și internaționale de judo.

Pentru că proprietarii sălii încurajează mișcarea de la vârste cât mai fragede, în cadrul sălii de fitness există și un spațiu unde copiii se antrenează la judo și arte marțiale, sub atenta îndrumare a antrenorului Ionel Chioveanu. Și pentru că cei mici vin la antrenamente însoțiți de părinți, aceștia pot beneficia de abonamente la preț promoțional. Astfel, cei mari se antrenează în același timp cu cei mici, și la costuri reduse!

Fie că vorbim de câteva kilograme de care doriți să scăpați, sau doar de relaxare și evadare din stresul zilnic, sala din Șelimbăr oferă destule motive pentru a fi vizitată. Și nu doar atât, ci ”accesată” și profitat de tot ceea ce oferă: program non stop, reduceri pentru părinții care vin la judo cu copiii și un mediu de antrenament perfect.

 

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.