Copiii șelimbărenilor vor avea de anul viitor o grădiniță nouă. Începe construcția pe Doamna Stanca

Anul viitor va începe construcția primei grădinițe din Șelimbăr de după 1989. Primăria a lansat licitația pentru construcție, iar ofertele se pot depune până în 11 februarie anul viitor. apoi, dacă vremea va permite, primarul Marius Grecu spune că în martie vor începe lucrările efective. 

Valoarea estimata a investiției este de aproximativ 4.190.000 lei, iar un termen optimist pentru inceperea lucrărilor ar fi luna martie 2020, dacă timpul va permite.

Conform proiectului, suprafața totală a clădirii va trece de o mie de metri pătrați. La demisol este prevăzută o spălătorie uscătorie, spații tehnice și cameră pentru centrala termică. La parter sunt prevăzute două săli și dormitoare pentru grupele mici, birouri și grupuri sociale pentru educatori, copii și persoane cu dizabilități, precum și bucătărie și o sală polifuncțională. La etajul întâi este loc pentru grupele mijlocii, iar la etajul al doilea sunt prevăzute spații pentru grupele mari.

”Îmi doresc ca in cel mai scurt timp să continuăm procedurile pentru construirea altor grădinițe in zona Brana-Triajului (identificare si achiziție teren), precum și in Cartierul Tineretului, acolo unde există deja certificat de urbanism eliberat si a fost achiziționată proiectarea”, a declarat Marius Grecu, primarul Șelimbărului.

Primește știrile in timp real

1 Comentariu
  1. Dracu spune

    Mda. Ati facut si locuri de joaca. Pacat ca nu se pot folosi pentru ca pute a rahat in tot mohu, bungard si o parte din selimbar…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.