VIDEO Șelimbărul scapă de zgomot – Service-urile auto și spălătoriile se mută în afara zonelor de locuit

Mulți dintre locuitorii Șelimbărului s-au arătat deranjați de zgomotul produs de mai mulți agenți economici din comună. Este vorba, în principal, de service-urile auto și de spălătorii.

Primarul Șelimbărului a declarat că a discutat cu șelimbărenii, dar și cu agenții economici, pentru a găsi o soluție în privința zgomotului.

Ora de Selimbăr – ''Interviuri pe Față'' cu Delia Pușcă 🎙Invitat Marius Grecu, primarul comunei Șelimbăr

Ora de Selimbăr – ''Interviuri pe Față'' cu Delia Pușcă 🎙Invitat Marius Grecu, primarul comunei Șelimbăr – www.oradeselimbar.ro

Publicată de Ora de Șelimbăr pe Miercuri, 18 decembrie 2019

„Mie îmi place foarte mult să discut cu oamenii și să iau problemele acestora direct de pe stradă, de la fața locului, din fața caselor lor și am constatat, împreună cu ei, că ar fi o soluție să punem în dezbatere publică un regulament de funcționare a agenților economici pe raza comunei Șelimbăr, și ne-am gândit la ideea în care sunt service-uri, spălătorii auto, acești agenți economici care produc zgomot și discomfort. Cu toții avem o zi liberă pe săptămână și vrem să stăm acasă sau în curte și să stăm liniștiți, să nu auzim zgomot de compresor, o muzică dată tare de cel care spală sau repară mașina sau un bubuit. Este neplăcut. Nu vrem să distrugem aceste afaceri, o să facem o întâlnire cu acești agenți economici și o să găsim o soluție de compromis încât să își poată face activitatea în continuare, dar să putem să trăim și noi ceilalți care nu ne desfășurăm activități liniștiți. Agenții economici au început deja să își caute locații să se relocheze în afara zonei de locuit”, a declarat primarul Marius Grecu.

Primește știrile in timp real

1 Comentariu
  1. Numai De Bine spune

    Zgomot..? Inseamna ca d-ta nu ai stat in fata caselor celor de pe DN1 intre iesirea M. Viteazu si Lukoil sa auzi cum suna masinile care circula in zona cu viteze ametitoare. Peretii antifonici unde sunt? Atentie, Garda de Mediu se ocupa si de poluarea fonica, asadar poate se trezeste vreun locuitor sa depuna o reclamatie…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.