Șelimbărul ia bani de la Guvern ca să facă un stadion pentru echipa de fotbal a comunei

Echipa de fotbal a comunei Șelimbăr joacă pe alte arene pentru că nu are un stadion propriu. Primăria are în acest sens un proiect finanțat de Guvern.

Ora de Selimbăr – ''Interviuri pe Față'' cu Delia Pușcă 🎙Invitat Marius Grecu, primarul comunei Șelimbăr

Ora de Selimbăr – ''Interviuri pe Față'' cu Delia Pușcă 🎙Invitat Marius Grecu, primarul comunei Șelimbăr – www.oradeselimbar.ro

Publicată de Ora de Șelimbăr pe Miercuri, 18 decembrie 2019

„Echipa de fotbal din localitate are rezultate bune, a terminat ediția trecut în liga a III-a pe locul cinci, a fost diferență foarte mică față de locul 1, deci sunt șanse mari la podium. Am încercat să facem investiții cu banii altora, să zic așa, în ideea în care am depus un proiect la Compania Națională de Investiții, care a fost aprobat, și acea investiție va fi făcută de către Guvernul României. Este prima dată când comuna Șelimbăr câștigă un asemenea proiect din fonduri guvernamentale. Sunt încrezător că se va duce la punct sfârșit, într-un termen rezonabil să punem merge cu echipa acasă”, spune primarul Marius Grecu.

Primește știrile in timp real

1 Comentariu
  1. Numai De Bine spune

    Mai bine ati lua bani de la Guvern pentru a pune pereti antifonici pe A1 in zona Selimbar si pe DN1 intre iesirea Mihai Viteazu si Lukoil.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.