Micii „temerari” șelimbăreni adună medalii după medalii

În prag de Moș Nicolae, cel darnic și bun cu toți copiii, merită să relatăm despre micii sportivi harnici care continuă să adune medalii după medalii. Șelimbărenii de la C.S. „Temerarul”, au participat la „Cupa Judo Club 1983 Huedin”, unde au câștigat nu mai puțin de 6 medalii! Competiția aflată la ediția a XII-a a reunit 300 de sportivi de la 26 de cluburi din țară.

Este pentru prima dată când sportivii micii „temerari” șelimbăreni, pregătiți la judo de antrenorul Ionel Chioveanu, iau parte la acest turneu de renume, unde au participat unele dintre cele mai bune cluburi de judo din țară, precum Oradea, Zalău, Cluj sau Pitești. Iar sezonul încă nu s-a încheiat, pentru că urmează o deplasare la Arad chiar weekendul acesta, și „Cupa Moșului”, la Sibiu!

Șase dintre cei opt judoka „temerari” au reușit să urce pe podium la Huedin, obținând 3 medalii de argint și 3 medalii de bronz. Șelimbărenii care s-au întors cu medalii sunt: Fabian Dascălu – locul 2; David Dan – locul 2; Andrei Chioveanu – locul 2; Tudor Băneasa – locul 3; Alexandra Stancu – locul 3; Florin Rotar – locul 3; Ciprian Borsa – locul 7; Sebastian Iacob – locul 7.

Deși programul tinerilor sportivi este încărcat în această perioadă în care se dau teze la diferite materii școlare, ceea ce a dus la imposibilitatea efectuării unor deplasări programate, șelimbărenii de la C.S. „Temerarul” vor merge din nou în turneu la Arad, weekendul acesta, pe bază de reciprocitate.

Poate cel mai așteptat eveniment este „Cupa Moșului”, care va avea loc sâmbătă, 14 decembrie, la C.S.S. „Șoimii”, cu participarea tuturor cluburilor de judo sibiene, dar și a șelimbărenilor de la C.S. „Temerarul”. Aceștia din urmă vor mai avea ocazia să aibă parte de darurile lui Moș Crăciun și joi, 21 decembrie, la Sala de Fitness din Șelimbăr, unde vor avea loc încheierea și premierea „temerarilor”, înainte de vacanța de sărbători.

Vrei să știi mereu ce se întâmplă în comunitate? Te ținem la curent cu tot ce e nou și important! Cu un simplu LIKE ești conectat la tot ce contează în Şelimbăr.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.