Șelimbarul, extrem de important pentru PNL. Raluca Turcan vine vineri la Șelimbăr

Vineri, 01.11.2019 ora 18.00, organizatia locala Selimbar a Partidului National Liberal va invita la o dezbatere deschisa pe tema proiectului prezidential al candidatului Klaus Werner Iohannis, “România normala”. România normală este proiectul generației noastre și responsabilitatea noastră pentru generațiile care vor urma!

Programul “Împreuna pentru o Românie normală” al Președintelui Klaus Iohannis, lansat în dezbatere, include acele direcții de dezvoltare care, odată puse în practică, vor reda țării parcursul firesc.

Reconstrucția României, atât de afectată de anii de guvernare PSD, poate fi realizată doar ținând cont de prioritățile fiecărui sector în parte. Sănătatea, educația, infrastructura, economia, mediul de afaceri fac parte dintr-un proiect de ansamblu care va reda, prin investiții, șansa de dezvoltare a României europene.

Președintele Klaus Iohannis este cel care poate duce la bun sfârșit această reconstrucție profundă a țării, în beneficiul cetățenilor ei.

Noi, liberalii, vom susține obiectivele Președintelui, cu administrațiile locale, cu reprezentare parlamentară și cu un Guvern liberal.

După 24 noiembrie, vom începe o nouă etapă în istoria României: o etapă a dezvoltării, a reconstrucției, a normalității. Participanti : domana Raluca Turcan-vicepresedinte PNL si propunerea de vicepremier in guvernul Orban, Daniela Cîmpean-presedintele Consiliului Judetean Sibiu, Constantin Sovaiala-deputat de Selimbar, parlamentari PNL, Grecu Marius-primar Selimbar , Botezatu Filip-presedinte PNL Selimbar.

#RomâniaNormală

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.