Plouă cu oferte la Atlassib&Atlantic Travels International – una e gândită special pentru sibieni

Atlassib e una dintre cele mai stabile și mai cunoscute companii de transport din țară, oferind, în cei peste 25 de ani de activitate, servicii impecabile de transport persoane și coletărie. Cu ajutorul Atlassib&Atlantic Travels International, se poate călători în Germania, Italia, Austria, Franța, Belgia sau Olanda, iar călătorii beneficiază de asistență non-stop și bilete care pot fi achiziționate atât online, cât și direct din agențiile din întreaga țară.

În semn de apreciere pentru călătorii săi, Atlassib&Atlantic Travels International a lansat trei oferte speciale, la cele mai mici prețuri de pe piață!

Pentru că orașul de unde a pornit totul acum mai bine de 25 de ani, nu putea fi omis, până în 20 noiembrie, orice bilet dus cu plecare din Sibiu costă doar 50 euro! Astfel,călătorii care achiziționează un bilet dus din Sibiu, către orice destinație internațională operată de către compania Atlassib-Atlantic Travels International, beneficiază de un preț șoc de doar 50 EUR, la cel mai mic cost comparat cu oferta celorlalți transportatori din Sibiu. Oferta este valabilă atât în agenții, cât și online, și completează oferta de beneficii pusă la dispoziție călătorilor : o masă calda, oferită gratuit într-unul din restaurantele de pe traseu, acces gratuit la rețeaua de internet Wi-Fi în toate autocarele, limită generoasă a bagajelor pasagerilor, care poate ajunge până la 50 kg și asigurarea transferurilor fără costuri suplimentare.

A doua ofertă propune prețuri senzaționale atât pentru biletele DUS, cât și pentru biletele DUS-ÎNTORS. Până în 20 noiembrie, puteți profita de super prețurile 69 EUR/dus sau 140 EUR dus-întors, pentru oricare dintre plecările din: Botoșani, Dorohoi, Rădăuți, Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei, Fălticeni, Suceava, Cluj, Bistrița, Dej, Oradea, Sighet, Baia Mare și Zalău. Puteți alege ca destinație oricare dintre cele 6 țări în care Atlassib oferă servicii de transport, iar oferta este valabilă atât în agenții, cât și online.

Poate cea mai senzațională dintre oferte este super promoția prin care primul bilet al fiecărei zile costă doar 40 lei! Oferta este valabilă doar în agențiile Atlassib-Atlantic Travels International selecționate, acestea fiind anunțate în fiecare zi, pe pagina de Facebook . Iar primul cumpărător al unui bilet dus, din agentia anunțată, va beneficia de un super preț de numai 40 lei/bilet dus către orice destinație pusă la dispoziție de Atlassib – Atlantic Travels International.

„De peste 25 de ani, funcționăm ca o adevărată poartă deschisă către Europa, prin cursele directe pe care le punem la dispoziție pasagerilor noștri. Și pentru că dorim să ne menținem competitivi, venim mereu în întâmpinarea clienților cu oferte avantajoase. De aceea am hotărât lansarea concomitentă a 3 noi oferte.” Florin Mușan, Director General Atlassib-Atlantic Travels International

Nu ratați ofertele speciale pregătite de către Atlassib-Atlantic Travels International! Pe lângă prețurile mici, aveți și garanția unei călătorii la cele mai înalte standarde de siguranță și confort, indiferent de destinația aleasă!

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.