Concert în Biserica Fortificată din Șelimbăr

La fel ca şi în anii trecuţi, Parohia Evanghelică C.A. din Sibiu va organiza concerte de muzică veche de cameră în Biserici Evanghelice din județul Sibiu, sub denumirea „Muzica in Bisericile Fortificate”.

Ultimele concerte din această serie, vor fi organizate în data de 12.10.2019, ora 14.00 în Şelimbăr şi în data de 19.10.2019 ora 15.00 în Guşteriţa.

La ambele concerte, Melinda Samson, Elisa Gunesch, Brita Falch Leutert și Jürg Leutert vor prezenta un program muzical plin de culoare care va pune în valoare aspectele frumoase, dar melancolice ale toamnei.
În Selimbar, toată lumea este binevenită la finalul concertului pentru a vizita și a cunoaște proiectul ATELIERE PROTEJATE ale Asociației Diakoniewerk International.

Îi invităm pe toți, mici și mari, tineri și bătrâni, la o excursie cu bicicleta pe data de 12.10.2019 la Şelimbăr și pe 1910.20.19 la Guşteriţa pentru a ne lua la revedere de zilele călduroase și să ne pregătim împreună pentru zilele răcoroase și mai scurte de iarnă.

La finalul concertelor, toţi participantii sunt invitaţi la brunch-urile organizate cu produse tradiţionale, locale.
Intrarea este liberă, ne-ar bucura o donație benevolă pentru restaurarea orgilor.

Evenimentul se înscrie în cadrul proiectului “Muzica in Bisericile Fortificate” şi este cofinantat de Consiliul Judeţean Sibiu prin Filarmonica de Stat Sibiu.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.