Directorul Sălii Transilvania strânge semnături pentru o sală polivalentă la Sibiu

Consilerul local în cadrul Primăriei Municipiului Sibiu și director al Sălii Transilvania, Adrian Bibu, strânge semnături pentru construirea unei săli polivalente în oraș.

Prin intermediul acestei petiţii, dorim să promovăm 3 soluţii pentru îmbunătăţirea infrastructurii sportive în Sibiu:

1. Crearea unui Club Sportiv Municipal, sub administrarea Primăriei. Sportivii sibieni nu rămân în Sibiu pentru că nu au posibilități financiare, drept pentru care pleacă și evoluează la alte cluburi unde există resurse.  CSM ar putea să îşi susţină sportivii de performaţă, să gestioneze bazele sportive ale municipiului și să le pună la dispoziția cetățenilor, poate chiar să înfiinţeze noi baze sportive.

2. Amenajarea sălilor de sport din cadrul școlilor, în vederea desfășurării în condiții optime a  activităților sportive, dar și a aducerii acestora la standarde europene.

3. O nouă sală polivalentă în Sibiu, cu o capacitate de  10.000- 12.000 locuri, care să atragă evenimente culturale, concerte şi, bineînţeles, competiții internaționale sportive majore, care astăzi se desfăşoară la Cluj Napoca pentru că Sala Transilvania este mult depășită,  cu cele doar 1600 de locuri ale sale.  Sala ar putea oferi spații şi pentru Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu. O locaţie posibilă este Calea Şurii Mici, având avantajele următoare: proximitatea viitorului spital, a autostrăzii, faptul că nu este nevoie de defrişări, plus posibilitatea construirii în zonă a unui nou stadion.

Petiția poate fi semnată AICI.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.