Romii care au venit cu corturile vizavi de Lidl, evacuați de Poliția Locală Șelimbăr

Cele peste 25 de persoane de etnie romă care zilele trecute s-au mutat cu corturile la limita dintre Șelimbăr și Sibiu, au fost evacuate în seara zilei de joi.

Poliția Locală Șelimbăr a intervenit joi seară, după ce Ora de Șelimbăr a sesizat administrația locală că mai multe persoane de etnie romă s-au instalat ilegal cu corturile pe câmpul de vizavi de Lidl-ul de la ieșirea spre Sibiu.
Primarul Marius Grecu, ne-a explicat că problema a fost deocamdată rezolvată. ”Poliția Locală s-a ocupat de acest caz. Cetățenii respectivi au fost evacuați din zonă. Rog locuitorii Șelimbărului să ne sesizeze de îndată ce vor vedea astfel de grupuri că își instalează corturile în localitatea noastră”, a declarat pentru Ora de Șelimbăr, primarul Marius Grecu.

Reaminitim că joi, locuitorii din zonă ne-au trimis fotografii și ne-au semnalat prezența acestor familii de etnie romă. ”Acolo s-au mutat pe câmp în jur de 25 de oameni de etnie roma. Stau co copiii în corturi, iar noaptea ascultă muzică la maxim, consumă alcool și urlă efectiv în gura mare. Ziua copiii înjură și cerșesc în zona Lidl. Își fac nevoile acolo pe câmp”, ne-a transmis o persoană ce locuiește în apropiere.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.