Pont pentru șelimbăreni – Școală de vară la care copiii învață lucruri inedite

Vacanța de vară e la început, așa că părinții trebuie să se organizeze rapid dacă nu au cine lăsa copiii în această perioadă. Și cel mai bine ar fi dacă ar găsi un loc în care îi pot lăsa exact pe perioada în care ei sunt la serviciu. Cineva s-a gândit la asta și a pus la punct o școală de vară care nu doar că supraveghează copiii de la 8 la 16, dar îi învață lucruri mai puțin obișnuite pentru astfel de cursuri. așa că școala de la Hard Workout Club Sibiu este cu siguranță una atipică, dar unde copiii se vor simți excelent.

Cursuri ca la școală

Școala de vară se va ține la Hard Workout Club Sibiu, pe strada Abatorului nr. 19. Dacă vă sună cunoscut numele sau adresa, da, este unea din sălile de sport cele mai frecventate din Sibiu. Școala de vară este organizată de antrenorul de aici, Radu Țicău, și de Ramona Corlaciu, cea care coordonează Sibiu Dance Academy. Cu doi sportivi la cârmă, nici cursurile nu ar fi putut fi unele…statice. Așa că cei care vor veni aici vor avea parte de foarte multă mișcare.

”Cursurile vor începe din 24 iunie până în 6 septembrie. Copiii vor veni aici la ora 8 și vor pleca la ora 16. Am ales acest program tocmai pentru ca părinții să poată merge la serviciu și să știe că exact în acest interval orar copiii sunt supravegheați. La amiază copiii vor mânca, vom avea și gustări, fructe proaspete”, spune Ramona Corlaciu, unul din organizatorii Școlii de Vară. Cursurile se adresează copiilor cu vârste între 6 și 12 ani.

Sport, mișcare, aer liber

Școala de vară este poate una atipică pentru ceea ce sunt obișnuiți copiii zilelor moderne. Cursurile se bazează pe foarte multă mișcare și sport. ”Am vrut să facem altceva. Fiind și profilul nostru de așa natură, am conceput un program bazat pe foarte multă mișcare. dimineața vom face înviorare, apoi vom avea cursuri de autoapărare. Părinții să nu fie îngrijorați, pentru că celor mici li se va explica absolut tot ce înseamnă acest lucru, iar metodele și ceea ce vor învăța copiii sunt adaptate vârstei lor”, spune Ramona.

Circuitele sportive, întrecerile și sportul în general sunt gândite astfel încât să facă plăcere copiilor, nu să îi oblige. ”Mișcarea este benefică, asta ne dorim să îi învățăm pe cei care vor veni la cursuri. Ne dorim să facă mișcare în aer liber, de aceea vom merge foarte mult în parc. Acolo ne vom juca diferite jocuri individuale, de grup, vom alerga…Dar, evident că nu vom putea face asta de la 8 la 16. Vom avea și ateliere de creație, dansuri, lectură, vom merge la muzee și la Zoo, vom organiza ateliere de jonglerie Vom avea zile când ne vom uita și la filme. Încercăm că combinăm toate activitățile care fac plăcere unui copil, astfel ca cei care vor veni la noi să simtă într-adevăr că e vacanță și să nu se simtă constrânși în vreun fel”, spune Ramona.

Programul celor de la Hard Workout Club și Sibiu Dance Academy îi va ține ocupați și în priză pe elevii aflați în vacanță. Înscrierile se fac la sediul de pe strada Abatorului nr. 19, iar pachetele sunt concepute pentru o săptămână sau pentru o lună. Mai multe informații se pot obține la numărul de telefon 0746.917.529

 

 

 

 

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.