Competiție internațională de judo pentru tinerele speranțe, de Ziua Copilului, la Sala „Transilvania”

Turneul Internațional de Judo Cupa „Speranțelor” 2019 va avea loc la Sala Sporturilor „Transilvania” din Sibiu în acest weekend.

Cupa Speranțelor se adresează copiilor născuți din 2005 până în 2012 care practică acest nobil sport. Vor participa toți „Temerarii” înscriși la clubul de judo din Șelimbăr, inclusiv grupa de începători, precum și copii înscriși la alte cluburi din România. Pe lângă aceștia, dimensiunea internațională a turneului este dată de participarea a peste 450 de sportivi din peste 10 țări (Austria, Bosnia, Bulgaria, Croația, Italia, Polonia, Rep. Moldova, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Ungaria).
Concursul de judo se va desfășura în patru spații de luptă din cadrul Sălii Sporturilor „Transilvania” din Sibiu. Sâmbătă, 1 Iunie, chiar de Ziua Copilului, competiția va începe dimineața la ora 9:00 și se va încheia seara la 19:00. Duminică, 2 iunie, programul întrecerii sportive se va desfășura între orele 8-13.

„Îl vom avea în mijlocul nostru pe campionul de judo Natea Daniel, care va participa sâmbătă la Maratonul Internațional de la Sibiu, dar își rupe din timpul său pentru a fi alături și de copiii talentați la judo”, a declarat antrenorul sibian Ionel Chioveanu, mentorul multor generații de judoka din Șelimbăr, Cisnădie și Sibiu.
Acesta dorește să mulțumească pentru sprijin Consiliului Local Sibiu și Primăriei Sibiu, care au cofinanțat turneul de judo prin Agenda Sportivă, precum și partenerilor Direcția Județeană de Sport și Tineret Sibiu, Casa de Cultură a Municipiului Sibiu, pensiunii Teodora din Șelimbăr (care a asigurat sala de antrenamente a C.S. Temerarul), tuturor sponsorilor și partenerilor.

Vrei să știi mereu ce se întâmplă în comunitate? Te ținem la curent cu tot ce e nou și important! Cu un simplu LIKE ești conectat la tot ce contează în Şelimbăr.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.