Raluca Turcan și Marius Grecu au umplut sala în Șelimbăr

250 de șelimbăreni au fost prezenți joi la prezentarea de către PNL a ofertei electorale pentru alegerile europarlamentare din 26 mai. Șelimbărenii au avut șansa să-i cunoască pe cei care îi reprezintă la nivel național, atât în Camera Deputaților, cât și în Senatul României.

Astfel, pentru mai bine de 3 ore, au fost prezenți în sala mare a Căminului Cultural din Șelimbăr senatorul Mircea Cazan, deputații Raluca Turcan, Nicolae Neagu, și Constantin Șovăială. Ceremonia a fost organizată de către echipa PNL Șelimbăr, condusă de către primarul Marius Grecu, recent intrat în rândurile PNL-istilor. În discursul lui, primarul comunei a arătat motivul pentru care s-a alăturat formațiunii politice, acesta declarând : “un primar are nevoie de un consiliu local alaturi, pentru a putea duce la bun sfârșit proiectele vitale ale comunității. Împreună cu cei 6 consilieri PNL,  doar în acest moment se creionează o majoritate puternică astfel încât în anii ce vor urma Șelimbărul să ajungă la dezvoltarea pe care o merită.”

Admirabilă a fost prezența locuitorilor din Veștem, ce au răspuns în număr mare invitației consilierului local PNL Cornel Oană. Evenimentul a fost unul bine primit de către cei 250 de participanți, aceștia având oportunitatea ca la sfârșit să poată interacționa cu aleșii lor.

Vrei să știi mereu ce se întâmplă în comunitate? Te ținem la curent cu tot ce e nou și important! Cu un simplu LIKE ești conectat la tot ce contează în Şelimbăr.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.