VIDEO Spaima Șelimbărului – Un spărgător auto terorizează mai mulți locatari din zona Pictor Brana

Mai mulți șelimbăreni din zona Pictor Brana sunt terorizați de un spărgător auto. Acesta „vizitează” fiecare mașină parcată pe stradă, în fiecare noapte, în speranța că ușile sunt descuiate.

Un cititor Ora de Șelimbăr a semnalat acest caz, spunând că hoțul vine seară de seară în cartier, vecinii fiind deja terorizați. Omul se perindă pe la toate mașinile, încearcă să vadă care e descuiată și, dacă norocul e de partea lui, acționează. Mai mulți șelimbăreni au fost lăsați fără bani ori alte bunuri de acest individ.

„De vreo lună tot vine și încearcă să fure. Umblă noaptea cu lanterna pe străzi și caută să vadă care mașină e deschisă. Trei vecini au fost mai ghinioniști, și-au lăsat mașinile descuiate. Hoțul a reușit să fure bani și o baterie externă pentru telefon”, spune Flavius, un cititor Ora de Șelimbăr.

Din fericire, hoțul a fost surprins de camerele de supraveghere montate de un locatar, chiar în timp ce acționa. În imagini se vede clar cum omul verifică o mașină și apoi intră în ea. Până acum însă, patru vecini au fost păgubiți de individ. Și, potrivit unui șelimbărean aflat în aceeași situație, acesta nu ar acționa doar în parcări, ci și în scările de bloc. În urmă cu o săptămână, el a furat și o bicicletă, de pe aceeași stradă.

Locatarii blocurilor din zona respectivă spun că hoțul ar fi un bărbat din Baia Mare care este, deseori, văzut la cerșit în fața restaurantului KFC.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.