Weekend frumos la Șelimbăr – Se încălzește vremea

Vremea se încălzește în acest weekend la Șelimbăr. Temperaturile vor fi ridicate, iar soarele va fi din nou pe cer. În restul țării va fi la fel de cald, fiind precipitații doar izolat și slabe.

Prognoza meteo sâmbătă, 23 martie
Sâmbătă cerul va fi mai mult senin în majoritatea regiunilor, din nou noaptea și dimineață pe vai și în depresiuni urmând că local să își facă apariția ceață. Vântul va suflă tare în Moldova, Bărăgan și Dobrogea (cu rafale de până la 70-80 de km/h în câmp deschis în Moldova), în timp ce în restul zonelor țării acesta va fi mai mult slab. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 12 și 17 grade în Transilvania și Maramureș, 15-20 de grade în Banat și Crișana, 17-22 de grade în Oltenia (cu cele mai ridicate valori așteptate în sudul regiunii), 13-18 grade în Muntenia și Dobrogea și 10-15 grade în Moldova.

Vremea duminică, 24 martie
Duminică vremea va continuă să fie în general frumoasă și caldă în toată țară, doar în nordul Carpaților Orientali după orele prânzului urmând să cadă izolat câteva ploi slabe. Vântul va suflă slab în cea mai mare parte a țării, cel mult slab până la moderat în nordul Moldovei, al Munteniei și al Olteniei. Maximele termice vor urcă la prânz până spre 13-18 grade în Transilvania și Maramureș, 16-21 de grade în Banat, Crișana și Oltenia și 14-19 grade Celsius în Muntenia, Dobrogea și Moldova, cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în sudul litoralului.
Sursa: antena1.ro

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.