Sibian căutat de fiica sa ”Ajutați-mă să îmi găsesc tatăl”

Mesajul unei tinere pe paginile de socializare a devenit viral. Fata își caută tatăl biologic, pe care nu l-a întâlnit niciodată. Din câte știe tânăra, tatăl ei a locuit la Sibiu.

Ea a postat pe pagina respectivă un anunț și câteva fotografii, prin care cere ajutorul celor care cunosc detalii să o contacteze pe profilul său de facebook Brandusan Irina Mirabela.

„Mă numesc BRANDUSAN IRINA MIRABELA, am 37 de ani și sunt născută în Bârlad. Nu mi-am cunoscut niciodată tatăl biologic, BRANDUSAN CONSTANTIN – GHEORGHE (în prezent în vârstă de 62 de ani), deși eu îi port numele de familie.
Știu doar că locuia în SIBIU. Anul trecut am avut curajul să îl caut la adresa unde locuia însă vecinii mi-au zis că dansul se mutase cu mult timp în urmă și din câte am înțeles familia ar locui în Germania. Tatăl meu a lucrat pentru mulți ani la Tipografia din Sibiu. Bunicii paterni se numesc: Brandusan Maria și Brandusan Constantin.
Din alte informații pe care le-am aflat, știu că tatăl s-ar fi recăsătorit și ar fi avut alții copii, pe care mi-aș dori să îi cunosc.
Îmi doresc mult să îl regăsesc, să îl cunosc și să creez un frumos raport cu dânsul, dacă are aceeași dorință. Din acest motiv apelez la dvs. și sper mult în ajutorul pe care mi-l puteți oferi. Vă mulțumesc anticipat!” este anunțul fetei.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.