Minori transformați în hoți cu experiență – au furat mii de euro promițând lucrări la gaz

Trei minori au ajuns pe mâna polițiștilor după ce au furat din trei locuințe din Sibiu. În două au intrat prin efracție, dar în una au reușit să intre printr-o metodă destul de simplă- au spus că sunt angajați la o firmă de gaz și au venit să execute niște lucrări.  

Cei trei, doi din Sibiu și unul din Mureș, au bătut la ușa unui apartament și au spus că au venit pentru lucrări la rețeaua de gaz. Au cerut proprietarului 150 de lei pentru serviciile lor. Au văzut de unde omul a adus banii, apoi i-au distras atenția în timp ce unul dintre minori a găsit restul banilor. A sustras astfel 4.600 de euro.

Cei trei nu s-au oprit aici. Au furat din alte două locuințe, dar de această dată au intrat prin efracție. Dintr-un apartament au plecat cu 250 de euro și din altul cu un mănunchi de chei pe care nu au apucat să le folosească pentru că au fost prinși de polițiști.

Față de cei trei s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentate instanței cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea a trei infracțiuni de furt calificat.
Cercetările continuă la nivelul Biroului de Investigații Criminale Sibiu.

 

 

 

 

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.