Sute de șoferi au rămas fără permis în doar o zi

În doar 24 de ore, polițiștii au aplicat aproape 5.000 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproape 2 milioane de lei și au reținut 350 de permise de conducere.

„Polițiștii au intervenit, ieri (sâmbătă, n.r.), la aproape 2.900 de evenimente la care au fost solicitați pentru a oferi ajutor celor aflați în nevoie sau pentru a menține siguranța publică. De asemenea, polițiștii au aplicat 4.815 sancțiuni contravenționale unor persoane care au încălcat normele sociale și au reținut permisele a 350 de șoferi care puneau în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic. La data de 29 decembrie a.c., peste 8.500 de poliţişti au acționat, în dispozitivul curent, la nivel național, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Astfel, au fost organizate 228 de acțiuni și s-a intervenit la 2.866 de evenimente, dintre care 2.419 sesizate prin 112”, informează Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR), printr-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, în urma activităților, au fost constatate aproape 700 de infracţiuni, 182 de persoane fiind surprinse în flagrant delict. De asemenea, au fost depistate 13 persoane urmărite național sau internațional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 25 de măsuri preventive.

„Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 4.815 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 1.800.000 de lei. Poliţiştii rutieri au acționat pentru creșterea siguranței în trafic, fiind constatate 86 de infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice. Au fost reținute 350 de permise de conducere și au fost retrase 69 de certificate de înmatriculare”, mai arată IGPR

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.