FOTO VIDEO – Jucării donate la Centrul de Plasament din Orlat. Micii războinici au făcut gestul frumos

”Ziua micilor războinici” a fost un eveniment sportiv, dar care a avut și o latură caritabilă. Pe lângă întrecerile dintre copii, arbitrate de concurenți Exatlon, s-au strâns și jucării care apoi au fost donate copiilor din Centrul de Plasament de la Orlat. 

Evenimentul ”Ziua micilor războinici„ a fost organizat de Hard Workout Club Sibiu și un cunoscut loc de joacă. Inițiativa a avut-o Ciprian Silași, sibianul care a concurat la Exatlon.

”Principalul scop al evenimentului a fost atragerea copiilor către sport. au avut de parcurs niste obstacole, cu grad diferit de dificultate, în funcție de grupele de vârstă ale copiilor. Au fost peste 100 de copii care s-au distrat, au alergat…Sperăm să le fi plăcut, iar acum să se îndrepte către un sport, oricare ar fi el”, spune Radu Țicău, președinte Hard Workout Sibiu.

Pe lângă distracție, evenimentul și-a propus să aibă și un caracter caritabil.

”Ne-am dorit să le arătăm copiilor că este important să dăruiască celor care nu sunt atât de norocoși ca ei. așa că am rugat fiecare participant să aducă o jucărie pe care noi, mai apoi, o vom dona”, spune Ciprian Silași. Așa că fiecare copilaș a venit la întrecere cu un mic dar.

Publicată de Radu Sibiu pe Vineri, 28 decembrie 2018

S-au adunat foarte multe, așa că Marii Războinici, Corina Petruț, Ciprian Silași, Iulian Pitea și Yamato Zaharia, împreună cu cei de la Hard Workout și Disney Arena au mers la Centrul de Plasament de la Orlat și le-au dăruit copiilor de acolo. Entuziasmul a fost foarte mare, mai ales că micuții sunt fani ai Exatlonului. S-au bucurat pentru darurile primite, dar au fost încântați și să întâlnească o parte din idolii lor.

 

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.