Sâmbătă începe Târgul de Crăciun Șelimbăr – Concerte cu Fuego, Gașca Zurli, Andra, Vescan și patinoar de peste 800 de metri pătrați

Târgul de Crăciun Șelimbăr vă invită între 15 și 23 decembrie în parcarea de la Shopping City Sibiu să asistați la concerte cu Andra, Fuego, Gașca Zurli, Vescan, Bibi, Andra Gogan și mulți alții. Un patinoar de peste 800 de metri pătrați și comercianți cu produse specifice sărbătorilor de iarnă vă întâmpină și ei în locația amenajată în Parcarea de la Shopping City Sibiu (lângă KFC).

Nu vă faceți planuri pentru următoarele weekend-uri! La Șelimbăr se organizează cea de a II-a ediție a Târgului de Crăciun. Evenimentul aflat acum la cea de a II-a ediție are o amploare mult mai mare și se desfășoară într-o locație nouă și mult mai încăpătoare. Astfel între 15 și 23 decembrie parcarea Shopping City Sibiu din zona KFC, se transformă într-un adevărat tărâm al sărbătorilor de iarnă. Aici au loc concerte cu artiști cunoscuți și sunt amenajate și căsuțe cu produse specifice sărbătorilor de iarnă. Nu în ultimul rând puteți să vă bucurați și de un un patinoar de aproape 850 de metri pătrați.

Primul weekend – Concerte cu Fuego, Andra Gogan și Gașca Zurli
Târgul de Crăciun Șelimbăr aduce anul acesta cei mai vogă artiști din peisajul muzical românesc. Startul maratonului artistic este dat de îndrăgitul Fuego, pe 15 decembrie. În deschiderea concertului acestuia, pe scena din arealul târgului susțin un recital Simi Deac și Eugen Mihăilă.
Cu siguranță că cei mici vor lua cu asalt Târgul de Crăciun Șelimbăr pe 16 decembrie. Gașca Zurli pun în scenă un spectacol special pentru ei, iar în deschidere, Andra Gogan promite și ea un recital electrizant.

Narcisa Suciu, Andra, Vescan și Bibi în cel de al II-lea weekend
Pe 22 decembrie înainte de Sărbătoarea Crăciunului, sunteți invitați la o seară plină de magie. Narcisa Suciu și Andra susțin două spectacole deosebite pe aceeiași scenă amplasată în parcarea Shopping City – zona KFC. În fine, dar nu în ultimul rând, seria de concerte este încheiată pe 23 decembrie de Bibi și Vescan.

Patinoar de dimensiuni generoase
O altă surpriză plăcută și totodată atracție pentru iubitorii sporturilor de iarnă, o reprezintă patinoarul de la Târgul de Crăciun. Cu o suprafață de peste 800 de metri pătrați, acesta va fi la dispoziția tuturor ce vor să patineze, atât pe perioada Târgului de Crăciun Șelimbăr, dar și după încheierea acestuia în primele două luni ale lui 2019. De asemenea puteți închiria patine de la fața locului.Program – Târgul de Crăciun Șelimbăr 2018
CONCERTE
15 Decembrie
19:00 – Eugen Mihailă & Simi Deac
20:00 – Fuego

16 Decembrie
16:15 – Andra Gogan
17:00 – Gasca Zurli

22 Decembrie
18:00 – Narcisa Suciu
19:00 – Andra

23 Decembrie
18:00 – Bibi
18:45 – Vescan

COMERCIANȚI:
Luni – vineri: 16.00 -22.00
Sâmbătă – Duminică: 10.00 -22.00

PATINOAR:
Zilnic – 10.00 – 22.00

Târgul de Crăciun Șelimbăr este un eveniment organizat de Asociația Sibiul de Odinioară și Agenția Grey Projects, cu sprijinul Shopping City Sibiu și cofinanțat de Consiliul Local Șelimbăr prin Primăria Șelimbăr. Partener de eveniment: Magnolia Residence.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.