Showroom-ul de mobilă în care design-ul și calitatea sunt la superlativ

Alegerea unei canapele este un proces important pentru că îți va influența pentru mult timp confortul, spațiul cât și aspectul estetic al casei tale. Este esențial să dedici timp acestui subiect, să te documentezi și în final să alegi cea mai bună canapea, fie ea extensibilă sau nu. Experții spun chiar că este ancora camerei de zi, punctul de bază al întregii camere. Dar ce te faci când ești pus în situația de a lua decizia finală și clar, trebuie să alegi modelul sau poate producătorul? Ușurează-ți treaba și mergi direct la Dial Studio.

Se diferențiază prin calitatea superioară pe care o oferă produselor, prin design și prin dorința de a oferi clienților piese de mobilier fabricate în România. Sunt la început de drum, dar încrezători că ceea ce iese din showroom-ul lor se pliază pe cerințele actuale ale pieței, care se pare, sunt din ce în ce mai pretențioase. Și nu neapărat pentru că au mai mulți bani, ci pentru că știu că există și lucruri de calitate superioară la prețuri bune.

„Produsele noastre pot fi caracterizate ca fiind durabile în timp, masive și cu personalitate. Ele se adresează în special persoanelor care apreciază lemnul masiv, cusăturile ornamentale, finisajele deosebite și tapițeria confortabilă.”

De la Dial Studio puteți cumpăra mese și scaune de living, dining și bucătărie, saltele, sisteme de dormit boxspring, măsuțe de cafea, canapele și coltare. Fiecare produs se poate personaliza: diferite materiale (catifea, piele, stofă, imitație piele) culori și modele, cusături ornamentale. Cel mai des folosesc esențe ale lemnului fag sau stejar pe diferite culori.

„Din pasiune pentru bunul gust și pentru a ne mulțumi în permanență clienții, am decis să ne dedicăm dorințelor lor, astfel nu refuzăm niciodată ideile îndrăznețe și proiectele noi.”

Dormi ca la hotel de 5 stele chiar și acasă

Dial Studio îți oferă posibilitatea să ai un pat confortabil exact ca la un hotel de 4 sau 5 stele. Acest lucru se datorează faptului că de la ei poți cumpăra sisteme de dormit Boxspring. Sistemul de dormit boxspring este specific hotelurilor de lux din jurul lumii. Acest sistem aduce un plus de simplitate și eleganță în dormitorul tău, asigurându-ți cel mai bun somn pe care l-ai avut până acum!

Paturile boxspring – Sistem gândit pentru odihna perfectă

Paturile boxspring nu sunt paturi pur și simplu, sunt de fapt, un întreg sistem proiectat pentru o odihnă perfectă. Sistemul inteligent de dormit Boxspring oferă o gamă largă de paturi elegante și stilate, cu un design atrăgător care vă vor face viața mai ușoară și noaptea mai odihnitoare, exact ce ne dorim după o zi grea de muncă. Acum le găsiți la Dial Studio, în Sibiu!

Iar pentru a-ți face o idee de ansamblu despre calitatea acestor piese de mobilier și inovația ce le caracterizează în prezent, puteți trece pragul showroom-ului Dial Studio. În Sibiu, pe Strada Târgul Vinului, nr. 10, de luni până vineri de la 9:00 la 16:00 și sâmbăta de la 9:00 la 12:00. Veți vedea că detaliile fac diferența!

 

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata