“Ploaie de medalii” și noutăți pentru judokanii șelimbăreni

În urmă cu o săptămână, echipa clubului de judo „Temerarul” a participat la două competiții de profil, în județele Bacău și Brașov, soldate cu rezultate notabile: „Cupa Onești”-17 noiembrie 2018 (Alexandra Stancu: loc 1; Iacob Sebastian: loc 2; Andrei Chioveanu: loc 5; Cristian Șapera: loc 5) și „Kids Judo Cup” Poiana Brașov-18 noiembrie 2018 (Cristian Șapera: loc 1; Iacob Sebastian: loc 3; Robert Cîrlan: loc 3; Alexandru Stancu: loc 3; Florin Rotar: loc 5; Andrei Chioveanu: loc 7).

Următoarea lor deplasare va avea loc în 6-8 decembrie, la Cupa Aradului, pe bază de reciprocitate, cu o echipă de 8 „temerari”, de la care se așteaptă să se întoarcă acasă cu medalii, a declarat dl. antrenor Ionel Chioveanu.

După data de 3 decembrie, în prima sau a doua săptămână, în funcție de obținerea branșamentelor la rețeaua de gaz, se va inaugura și noua sală de antrenamente din Șelimbăr, construită cu sprijin din partea familiei Șapera. În prezent sala de sport este finalizată, zugrăvită, conectată la energie electrică și așteaptă să fie dotată cu aparate multifuncționale donate de sponsorul Nelu Șapera.

Antrenorul Ionel Chiovianu plănuiește organizarea în viitor a unei „Cupe a Șelimbărului” la judo, dar și reluarea antrenamentelor la sala din Cisnădie, când va fi redeschisă. Iar anul următor va organiza selecții de juniori pe la școlile din comuna Șelimbăr, pentru a alcătui grupe noi, cu care speră să participe inclusiv la competiții naționale.

Până atunci, cel mai așteptat eveniment este deschiderea festivă a noii săli de antrenamente din Șelimbăr, despre a cărei inaugurare vă vom ține la curent în săptămânile viitoare.

 

Vrei să știi mereu ce se întâmplă în comunitate? Te ținem la curent cu tot ce e nou și important! Cu un simplu LIKE ești conectat la tot ce contează în Şelimbăr.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.