Șelimbărenii se pot programa online pentru consultații la Spitalul de Pneumoftiziologie

Pentru optimizarea activităţii medicale în spital, cetăţenii au de acum posibilitatea să se poată programa şi online. Pe site-ul www.spital-tbc.ro este disponibilă rubrica Programări. Astfel, solicitanţii pot să își aleagă cabinetul pentru care doresc să se programeze (Ecografie, Dispensar TBC adulți, Dispensar TBC copii, Pneumologie), precum și ziua, medicul și intervalul orar pe care îl preferă.

„Recomandăm sibienilor să folosească această metodă de programare, pentru că este rapidă, modernă și fiecare persoană poate vedea toate intervalele orare disponibile, astfel încât să își rezerve consultul în funcție de propriul program”, transmite Cristian Roman, Manager Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu.

În paralel, funcționează și programarea telefonică, la tel. 0269/210979, int.125, însă tendința este ca pe viitor întreg sistemul de programări să se facă exclusiv online.
În anul 2017, în ambulatoriul Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu au fost examinați 9.045 de pacienți, fiind efectuate 20.332 de consultații.

Primește știrile in timp real

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.